Ποιοί είμαστε

Η Εταιρεία

Η εταιρία Τzimas, συστάθηκε στις 14/02/2006 από τον κ. Τζίμα Παναγιώτη και πλέον, εδρεύει στη 49 Μαρτύρων 29. Κατέχει ηγετικό ρόλο τόσο στους τομείς της Ψύξης και του Κλιματισμού, όσο και στα συστήματα Αερισμού – Εξαερισμού. Στον τομέα του κλιματισμού, όπως και στα συστήματα Αερισμού – Εξαερισμού, εξυπηρετεί από οικίες έως επαγγελματικούς χώρους μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων, ενώ οι υπηρεσίες της διακρίνονται από Άριστη Ποιότητα και διαρκώς Ενημερωμένη Τεχνογνωσία.

Στον τομέα της Ψύξης απευθύνεται σε επαγγελματίες πελάτες με υψηλές απαιτήσεις, εγκαθιστώντας συστήματα τελευταίας τεχνολογίας, που εξασφαλίζουν ιδανικές συνθήκες ψύξης, με χαμηλό κόστος ενέργειας.

Τζίμας Παναγιώτης - Ιδρυτής

Ο κ. Τζίμας Παναγιώτης, ιδρυτής της εταιρίας Τzimas, είναι πτυχιούχος ψυκτικός από το 1995. Διαθέτει τον τίτλο του Αδειούχου Ψυκτικού με Πιστοποίηση για F-GAS & ODS και την επαγγελματική κατάρτιση από το ΓΣΕΒΕΕ, ως Χημικός Καθαρισμού και Απολύμανσης Κλιματιστικών Μονάδων.
Το βιογραφικό του διαμορφώνεται από μια πληθώρα επιτευγμάτων, καθώς και πολλών σεμιναρίων, σχετικών με την εξέλιξη της τεχνολογίας και των νέων απαιτήσεων στα συστήματα ψύξης και κλιματισμού.

Έργα Κλιματισμού

TOP